Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

WMO huishoudelijke Hulp

WMO huishoudelijke hulp

Heeft u recht op maatschappelijke ondersteuning? Of komt u vanwege de bezuinigingen van de overheid niet meer in aanmerking hiervoor? Zowel met als zonder maatschappelijke ondersteuning kunt u terecht bij ons. Wij bieden u gedegen ondersteuning met onze gescreende huishoudelijke hulpen.

Als u maatschappelijk ondersteuning krijgt, bijvoorbeeld door middel van een persoonsgebonden budget kunt u ook hiermee een huishoudelijke hulp aanvragen via ons. De huishoudelijke hulp betaalt u dan via uw PGB-budget. Als u geen maatschappelijke ondersteuning ontvangt dan dient u zelf de huishoudelijke hulp te betalen.

Werkwijze Huiscleaning

Wij willen het u eenvoudig maken om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Vandaar dat wij u alleen vragen om het aanvraagformulier in te vullen, zodat wij uw wensen duidelijk hebben voor de hulp. De rest regelen wij voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft. Aan de hand van uw voorkeuren en wensen gaan voor u op zoek naar een juiste huishoudelijke hulp.

Tarief

U betaalt bij ons een uurtarief vanaf €14,- plus eenmalige bemiddelingskosten van €34,95 voor een gescreende huishoudelijke hulp. Stopt de hulp, dan gaan we kosteloos op zoek naar een nieuwe hulp. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Huishoudelijke hulpen mogelijk met maatschappelijke ondersteuning
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!

Interesse?

Heeft u interesse in een huishoudelijke hulp voor WMO? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED