Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Witte Werkster - vanaf €14,- per uur

Witte werkster

Betrouwbare witte werkster gezocht? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. Wij bemiddelen al meer dan 10 succesvolle jaren tussen witte werksters en particuliere huishoudens. Wij beschikken over een zeer ruim aanbod van werksters in heel Nederland en zorgen wij ervoor dat alles ‘wit’ is. De hele administratie wordt voor u geregeld! Plaats nu uw aanvraag en laat Huiscleaning u ondersteunen bij het huishouden.

Voordelen witte werkster

  • Verzekerde huishoudelijke hulpen
  • Proeftijd /contract/ afspraken op papier
  • U hoeft geen loonheffing en premies te betalen
  • Géén contante betaling meer nodig (betaling per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso)

Hoe vraag ik een witte werkster aan?

Via onze website plaatst u eenvoudig een aanvraag voor een witte werkster. Natuurlijk is er in het aanvraagformulier ruimte voor eventuele wensen met betrekking tot de hulp. Ook kunt u daar aangeven welke voorkeursdagen u heeft en welk dagdeel u wilt dat er gewerkt wordt.

Wij gaan na ontvangst van uw aanvraag direct op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp. Al onze werksters werken via de regeling 'Dienstverlening aan huis'. Deze regeling is erg voordelig voor u, als afnemer van een schoonmaakhulp. In 85% van de gevallen vinden wij binnen 3 dagen een geschikte hulp voor u. Per mail zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. U kunt dan via het inlogsysteem van Huiscleaning alle contactgegevens van de werkster inzien en contact met haar opnemen.

Wat kost een witte werkster?

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, dan betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. U betaalt een uurtarief vanaf €14,- (all-in).

Gratis overstapaanbod! Heeft u op dit moment al een hulp bij u thuis, maar gebeurt dit nog 'zwart'? Stap dan gratis met uw hulp over naar Huiscleaning! Wij zorgen er vervolgens voor dat uw hulp 'wit' bij u kan blijven werken. U betaalt dan géén bemiddelingskosten! U kunt er ook voor kiezen een hoger uurtarief te betalen, zodat uw hulp een hoger uurloon ontvangt. 

Interesse in een witte werkster?

Wilt u graag een 'witte werkster' bij u thuis inhuren? Vraag dan snel hieronder uw schoonmaakhulp aan! Wij nemen snel contact met u op voor de verdere afhandeling. 

 
Mevr. Van Baal: ‘Duidelijke website en snelle reactie op mijn aanvraag. Kennismaking met huishoudelijke hulp verliep prima en het geeft een fijn gevoel dat het een gescreende schoonmaakster is. Fijn dat er allerlei voorbeeld contracten en tips worden gegeven.’ 
 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen