Witte Werkster - €12,95 per uur

Witte werkster

Betrouwbare witte werkster gezocht? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. Wij bemiddelen al meer dan 10 succesvolle jaren tussen witte werksters en particuliere huishoudens. Wij beschikken over een zeer ruim aanbod van werksters in heel Nederland en zorgen wij ervoor dat alles ‘wit’ is. De hele administratie wordt voor u geregeld! Plaats nu uw aanvraag en laat Huiscleaning u ondersteunen bij het huishouden.

Voordelen witte werkster

  • Betrouwbare schoonmaaksters
  • Proeftijd /contract/ afspraken op papier
  • U hoeft geen loonheffing en premies te betalen
  • Uitgebreide screening van de hulp
  • Administratie en facturatie zijn geregeld

Hoe vraag ik een witte werkster aan?

Via onze website plaatst u eenvoudig een aanvraag voor een witte werkster. Natuurlijk is er in het aanvraagformulier ruimte voor eventuele wensen met betrekking tot de hulp. Ook kunt u daar aangeven welke voorkeursdagen u heeft en welk dagdeel u wilt dat er gewerkt wordt.

Wij gaan na ontvangst van uw aanvraag direct op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp. Al onze werksters werken via de regeling 'Dienstverlening aan huis'. Deze regeling is erg voordelig voor u, als afnemer van een schoonmaakhulp. Zo betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de hulp (geen doorbetaling bij ziekte of vakantie). In 85% van de gevallen vinden wij binnen 3 dagen een geschikte hulp voor u. Per mail zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. U kunt dan via het inlogsysteem van Huiscleaning alle contactgegevens van de werkster inzien en contact met haar opnemen.

Wat kost een witte werkster?

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, dan betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. U betaalt de hulp €12,95 per uur (all-in). Heeft u op dit moment al een hulp bij u thuis, maar gebeurt dit nog 'zwart'? Bij ons kunt u eenvoudig uw huidige hulp aanmelden zodat zij in het vervolg 'wit' werkt. Uiteraard betaalt u dan niet de eenmalige bemiddelingskosten.

Interesse in een witte werkster?

Vraag hieronder uw schoonmaakhulp aan! Wij nemen snel contact met u op voor de verdere afhandeling. 

 
Mevr. Van Baal: ‘Duidelijke website en snelle reactie op mijn aanvraag. Kennismaking met huishoudelijke hulp verliep prima en het geeft een fijn gevoel dat het een gescreende schoonmaakster is. Fijn dat er allerlei voorbeeld contracten en tips worden gegeven.’ 
 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 - 636 beoordelingen