Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Wat kost een huishoudelijke hulp?

Een huishoudelijke hulp kost tussen de €10,- a €20,- per uur. Dit uurtarief verschilt per organisatie. Bij Huiscleaning betaalt u vanaf €14,- per uur (all-in). U betaalt daarbij eenmalig de bemiddelingskosten van €34,95, zodra we een hulp voor u hebben kunnen vinden. 

Gescreende huishoudelijke hulpen

Huiscleaning werkt uitsluitend met gescreende huishoudelijke hulpen. De reden hiervoor is dat wij dankzij deze screening een zo goed mogelijke match kunnen creëren tussen klant en hulp. U betaalt voor deze screening eenmalig een bemiddelingsbedrag van €34,95. Stopt de hulp, dan gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe, gescreende hulp. 

Hoe is de hulp gescreend? 

In samenwerking met de onafhankelijke partij DIIS, hebben wij een integriteit interview samengesteld. Hierin worden vragen gesteld aan de huishoudelijke hulp over betrouwbaarheid, nakomen van afspraken, drank, drugs etc. Alleen als deze positief is afgerond, hebben wij daaropvolgend een intakegesprek met de kandidaat. Tijdens het intakegesprek bespreken we eerdere werkervaring, motivatie, controleren wij de gegevens en leggen wij onze werkwijze uit. Een gescreende huishoudelijke hulp heeft ons DIIS integriteit interview positief afgerond en een intakegesprek gehad met één van de medewerkers van Huiscleaning.

Tevens hebben wij ook een beoordelingssysteem, waarbij klanten hun huishoudelijke hulp kunnen beoordelen op de punten betrouwbaarheid, communicatie en kwaliteit. 

Uniek

Gescreende Hulp Huiscleaning

Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED