Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Variabele uurtarieven

Bij Huiscleaning geldt een uurtarief vanaf €14,-, u mag dus zelf uw uurtarief bepalen. Het uurtarief is altijd minimaal €14,-.  Alles wat u meer per uur betaalt dan €14,-, gaat rechtstreeks naar de huishoudelijke hulp toe. Een hoger uurtarief betekent voor de huishoudelijke hulp dus een hoger uurloon. 

U kunt als nieuwe klant kiezen voor een hoger uurtarief, zodat Huiscleaning waarschijnlijk sneller een huishoudelijke hulp kan voorstellen. Ook kunt u als bestaande klant er voor kiezen een hoger uurtarief te betalen, omdat u misschien graag zou willen dat uw huishoudelijke hulp een hoger uurloon ontvangt. Uiteraard is dit optioneel. 

Als nieuwe klant kunt u in het aanvraagformulier aangeven welk uurtarief u zou willen betalen, met een minimum van €14,- per uur. Als bestaande klant of als klant die op zoek is naar een nieuwe huishoudelijke hulp, kunt u contact opnemen met de klantenservice voor het wijzigen van het uurtarief. 

Waarom zou ik kiezen voor een hoger uurtarief? 

  • In de grote steden in Nederland ligt het gemiddelde uurtarief voor een huishoudelijke hulp vaak hoger dan €14,-. Daarom adviseren we zeker in de grotere steden een hoger uurtarief te hanteren, zodat er waarschijnlijk meer geïnteresseerden zijn in uw zoekvraag, waardoor wij sneller een huishoudelijke hulp kunnen voorstellen. 
  • U bent tevreden over uw huishoudelijke hulp en zou hem/ haar graag willen belonen met een hoger uurloon. Alles wat u meer betaalt dan €14,- per uur, gaat rechtstreeks naar uw hulp toe.