Thuiszorg

Thuiszorg Huiscleaning

Thuiszorg hulp

Ontvangt u geen huishoudelijke hulp meer van de gemeente? En bent u op zoek naar een betrouwbare gescreende huishoudelijke hulp? U regelt het eenvoudig via Huiscleaning.nl! Wij hebben al meer dan 10.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare huishoudelijke hulp. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een huishoudelijke hulp. Wij bieden u een geschikte huishoudelijke hulp, die voldoet aan uw wensen. U heeft met de huishoudelijke hulp zelf eerst kennismakingsgesprek, voordat zij aan de slag gaat bij u. Zo weet u zeker dat u de juiste huishoudelijke hulp ontvangt. 85% van de aanvragen heeft al binnen 3 dagen een hulp.

Tarief

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Het voordeel van een gescreende hulp is dat zij een intakegesprek heeft gehad met ons. Hierdoor zijn wij beter in staat om uw wensen te vertalen naar de juiste huishoudelijke hulp. U mag zelf het uurtarief bepalen bij Huiscleaning, met een minimum van €14,-. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse in een huishoudelijke hulp?

Plaats dan nu een aanvraag via onderstaaande knop. Binnen 7 dagen ontvangt u een reactie van ons of wij een hulp hebben gevonden die aan uw wensen voldoet.

 

E. van Baal: ''Duidelijke website en snelle reactie op mijn aanvraag. Kennismaking met schoonmaakster verliep prima en het geeft een fijn gevoel dat het een gescreende huishoudelijke hulp is. Fijn dat er allerlei voorbeeld contracten en tips worden gegeven.''

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 914 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED