Regelen jullie ook vervangende hulp?

Wij bieden de mogelijkheid om voor u op zoek te gaan naar een tijdelijke vervanger van uw vaste hulp. Dit dienen wij wel minimaal 24 uur van tevoren te weten. 

Gaat uw hulp met vakantie, is de hulp ziek of kan hij/zij om een andere reden niet bij u werken en wilt u een vervangende hulp? U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Waarom kan ik in het aanvraagformulier zelf het uurtarief kiezen?

In het aanvraagformulier kunt u er voor kiezen welk uurtarief u zou willen betalen, met een minimum van €14,-.  Alles wat u meer betaalt dan €14,-, gaat rechtstreeks naar de hulp toe. Een hoger uurtarief, betekent dus een hoger uurloon voor de hulp. 

Waarom zou ik kiezen voor een hoger uurtarief? 

In de grote steden in Nederland ligt het gemiddelde uurtarief voor een huishoudelijke hulp vaak hoger dan €14,-. Daarom adviseren we zeker in de grotere steden een hoger uurtarief te hanteren, zodat er waarschijnlijk meer geïnteresseerden zijn in uw zoekvraag, waardoor wij sneller een huishoudelijke hulp kunnen voorstellen. 

Neemt u uw eigen hulp mee naar Huiscleaning en wilt u een hoger uurloon betalen voor de huishoudelijke hulp, is dat ook mogelijk.