Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Schoonmaakster gezocht voor bij u thuis? Vanaf €14,- per uur

Interieurverzorgster

Schoonmaakster gezocht omdat u lange werkdagen heeft? Heeft u ook geen tijd of zin in het huishouden? Huiscleaning helpt u daar graag bij! Zo blijft er voor u meer tijd over voor leuke dingen dan het poetsen van uw huis. Binnen 2 minuten plaatst u online een aanvraag voor een schoonmaakster. U betaalt minimaal €14,- per uur. Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag!

Mevr. Van Baal:‘Duidelijke website en snelle reactie op mijn aanvraag. Kennismaking met huishoudelijke hulp verliep prima en het geeft een fijn gevoel dat het een gescreende schoonmaakster is. Fijn dat er allerlei voorbeeld contracten en tips worden gegeven.’ 

Gescreende huishoudelijke hulpen in heel Nederland 

Huiscleaning heeft een zeer ruim aanbod van gescreende schoonmaaksters in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Wij hebben al meer dan 10.000 huishoudens aan een betrouwbare schoonmaakster geholpen. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden.

Elke huishoudelijke hulp die via Huiscleaning werkt is door ons uitgebreid gescreend: ze hebben een ruim voldoende behaald voor het onafhankelijke integriteit interview (samengesteld door de partij DIIS: 'Digitaal Interactief Interview Systeem'). Daarna heeft één van de medewerkers van Huiscleaning een aanvullend intakegesprek met de hulp: we bespreken eerdere werkervaring, motivatie en controleren de persoonsgegevens. Hierdoor weet u zeker dat u met een gescreende schoonmaakster helemaal goed zit.

Hoe vraag ik een schoonmaakster aan?

Het aanvragen van een gescreende huishoudelijke hulp is zo gebeurd: U vult het aanvraagformulier in op onze website. Binnen 2 minuten heeft u uw aanvraag ingediend. U geeft eenvoudig uw wensen door. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct op zoek gaan naar een hulp die aan al uw wensen voldoet. Als wij deze hulp hebben gevonden, laten we u dat per mail weten. Na het plaatsen van uw aanvraag, ontvangt u ook direct inloggegevens voor onze website. Hier vindt u alle gegevens van de aan u gekoppelde hulp en handige overeenkomsten om afspraken vast te leggen met de hulp.

Overzicht van een aantal handige formulieren:

- Voorbeeldcontract: overeenkomst tussen klant en huishoudelijke hulp 
- Informatieformulier: belangrijke informatie over onze huishoudelijke hulpen 
- Sleutelovereenkomst: bewijs van afgifte van de huissleutel tussen klant en huishoudelijke hulp
- Voorbeeldwerkschema: overzicht van de standaard schoonmaakwerkzaamheden (naar eigen wens aan te passen!)

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende schoonmaaksters in heel Nederland
  • 85% heeft binnen 3 dagen een hulp
  • Vanaf €14,- per uur (all-in)
  • Invalmogelijkheden bij afwezigheid van uw vaste hulp
  • Handig inlogsysteem met tips en formulieren

Interesse in een schoonmaakster?

Wilt u graag een betrouwbare schoonmaakster aanvragen? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED