Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Procedure

2 stappen voor het aanvragen en ontvangen van een huishoudelijke hulp

Stap 1

U plaatst via onze website een aanvraag voor een huishoudelijke hulp. U vult uw persoonlijke gegevens en voorkeuren in. In het aanvraagformulier kunt u eventueel kiezen voor een hoger uurtarief dan €14,-. U betaalt pas eenmalig bemiddelingskosten als wij u hebben laten weten een hulp voor u beschikbaar te hebben. 

Stap 2

Als uw aanvraag is ontvangen, dan zal u per e-mail een wachtwoord ontvangen voor het inlogsyteem. Binnen 7 dagen hoort u per e-mail of wij een geschikte huishoudelijke hulp voor u hebben gevonden. 

 

3 stappen samen met uw huishoudelijke hulp

Stap 3

Als wij een hulp beschikbaar hebben die aan uw aangegeven wensen (in het aanvraagformulier) voldoet, dan kunt u alle contactgegevens van de hulp inzien via het inlogsysteem. U ontvangt op korte termijn de factuur van de eenmalige bemiddelingskosten. U kunt een kennismakingsgesprek afspreken met de hulp. Indien het gesprek bevalt dan kan de hulp bij u gaan werken. Bevalt de hulp niet, dan dient u dat aan ons door te geven. Wij zullen dan direct op zoek gaan naar een nieuwe geschikte hulp. Dit is gratis. 

Stap 4

Wij raden u aan om samen met de hulp een contract te ondertekenen. In het contract legt u alle onderlinge afspraken met de hulp vast, zodat daar later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een voorbeeld contract is te vinden via het inlogsysteem. 

Stap 5

Elke maand ontvangt u een factuur van de gewerkte uren van de hulp. U heeft de mogelijkheid om eerst de uren goed te keuren alvorens u over gaat tot betaling. Voor de betaling wordt gebruik gemaakt van de derdengeldenrekening van betalingsprovider Online Betaalplatform. Het verschuldigde bedrag wordt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso overgemaakt. U hoeft de hulp dus nooit contant te betalen! Online Betaalplatform zorgt voor directe uitbetaling van het loon aan de huishoudelijke hulp.

 

U kunt gratis gebruik maken van het inlogsysteem van Huiscleaning. Dit heeft de volgende voordelen:

  • contactgegevens van de hulp
  • overzicht van de facturen
  • lijst met tips
  • voorbeeldcontract
  • voorbeeldwerkschema
  • hulp ontvangt jaaroverzicht voor de belastingdienst

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen