Procedure

2 stappen voor het aanvragen en ontvangen van een huishoudelijke hulp

Stap 1

U plaatst via onze website een aanvraag voor een huishoudelijke hulp. U vult uw persoonlijke gegevens en voorkeuren in. U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld.

Stap 2

Als uw aanvraag is ontvangen, dan zal u per e-mail een wachtwoord ontvangen voor het inlogsyteem. Binnen 7 dagen hoort u per e-mail of wij een geschikte huishoudelijke hulp voor u hebben gevonden. 

 

3 stappen samen met uw huishoudelijke hulp

Stap 3

Als wij een hulp beschikbaar hebben die aan uw aangegeven wensen (in het aanvraagformulier) voldoet, dan kunt u alle contactgegevens van de hulp inzien via het inlogsysteem. U ontvangt de factuur van de eenmalige bemiddelingskosten per mail. U kunt een kennismakingsgesprek afspreken met de hulp. Indien het gesprek bevalt dan kan de hulp bij u gaan werken. Bevalt de hulp niet, dan dient u dat aan ons door te geven. Wij zullen dan direct op zoek gaan naar een nieuwe geschikte hulp. Dit is gratis. 

Stap 4

Wij raden u aan om samen met de hulp een contract te ondertekenen. In het contract legt u alle onderlinge afspraken met de hulp vast, zodat daar later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een voorbeeld contract is te vinden via het inlogsysteem. 

Stap 5

Van de hulp ontvangt u elke maand een factuur. U heeft de mogelijkheid om eerst de uren goed te keuren alvorens u over gaat tot betaling. Het verschuldige bedrag wordt per bank overgemaakt aan Huiscleaning. U hoeft de hulp dus nooit contant te betalen! Wij maken het salaris over naar de hulp op een vast moment in de maand. Op deze manier hebben wij zicht op de gewerkte uren en is er altijd zekerheid dat de hulp 'wit' werkt volgens de regeling 'dienstverlening aan huis'. 

U kunt gratis gebruik maken van het inlogsysteem van Huiscleaning. Dit heeft de volgende voordelen:

  • contactgegevens van de hulp
  • overzicht van de facturen
  • lijst met tips
  • voorbeeld contract
  • voorbeeld werkschema
  • hulp ontvangt jaaroverzicht voor de belastingdienst

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 - 636 beoordelingen