Betrouwbare poetshulp gezocht?

Poetshulp gezocht?

Betrouwbare poetshulp gezocht? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres! U wilt toch ook meer tijd besteden aan de leukere dingen in het leven dan het huishouden? Of wellicht kunt u vanwege medische redenen uw eigen huishouden niet meer doen? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een betrouwbare poetshulp aan! Huiscleaning is actief in heel Nederland. In 85% van alle gevallen vinden wij al binnen 3 werkdagen een geschikte schoonmaakster. 

Het uurtarief mag u zelf bepalen, met een minimum van €14,-. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp! Zo kunnen wij waarschijnlijk nóg sneller iemand voorstellen. 

Waarom Huiscleaning?

  • Betrouwbare gescreende poetshulpen
  • De hulp werkt wit
  • Vanaf €14,- per uur
  • Administratie geregeld! 

Gescreende poetshulpen

Betrouwbare poetshulp gezocht? Huiscleaning werkt uitsluitend met gescreende schoonmaaksters. Elke poetshulp die via Huiscleaning werkt, heeft een uitgebreide screeningsprocedure doorlopen:

Allereerst nemen wij onze hulpen een online integriteit interview af. Dit interview is samengesteld door de onafhankelijke partij 'DIIS': Digitaal Interactief Interview Systeem. In dit interview komen vragen aan bod die betrekking hebben op betrouwbaarheid, loyaliteit en diefstal. Als ze voor dit interview slagen, neemt één van onze medewerkers contact op voor een aanvullend intakegesprek. Door middel van onze uitgebreide screening zijn wij in staat om een betrouwbare en geschikte hulp aan u te kunnen voorstellen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u uw schoonmaakster volledig kunt vertrouwen.

Bij ons krijgt u een vaste poetshulp die in samenspraak met u op de gewenste dagen en tijden komt poetsen bij u.   

Werkwijze van Huiscleaning

1. Poetshulp gezocht?: U vult het online aanvraagformulier in en geeft uw wensen aan voor de poetshulp.
2. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar een match tussen u en de hulp. Wij krijgen meerdere reacties van hulpen en wij houden meerdere intakegesprekken om de juiste hulp aan u voor te stellen.
3. U ontvangt alle contactgegevens van de geschikte hulp on een intakegesprek in te plannen. Zo kunt u zelf bepalen of hij of zij aan uw wensen voldoet, voordat zij aan de slag bij u gaat. Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u per mail een wachtwoord voor het inlogsysteem van Huiscleaning. Daar vindt u alvast een aantal handige documenten:
- Voorbeeldcontract tussen klant en hulp
- Voorbeeldwerkschema
- Sleutelovereenkomst (wannneer u niet thuis bent als de hulp komt werken)
- Informatie over de hulp

Poetshulp gezocht?

Heeft u interesse in een schoonmaakster? Plaats dan nu een aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag. 

   

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 914 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED