PGB Hulp

Heeft u een persoonsgebonden budget en wilt u graag een betrouwbare huishoudelijke hulp ontvangen? Huiscleaning regelt snel en zeer eenvoudig een huishoudelijke hulp voor u. 85% van de aanvragen heeft binnen 3 dagen al een geschikte betrouwbare huishoudelijke hulp. Wij vinden het erg belangrijk dat u een betrouwbare hulp ontvangt, waar u geen omkijken naar heeft. Vandaar dat wij intakegesprekken houden met al onze huishoudelijke hulpen, zodat wij de kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

Werkwijze van Huiscleaning

Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar een geschikte hulp voor u. Met elke gescreende hulp hebben wij een intakegesprek gehad. Tijdens dit gesprek controleren wij de ervaring als huishoudelijke hulp, motivatie, persoonlijke gegevens, achtergrond en eventuele referenties.
Als wij de juiste hulp hebben gevonden ontvangt u alle gegevens van de hulp. U kunt met de hulp zelf een kennismakingsgesprek af spreken.

Duidelijke website en snelle reactie op mijn aanvraag. Kennismaking met schoonmaakster verliep prima en het geeft een fijn gevoel dat het een gescreende hulp is. Fijn dat er allerlei voorbeeld contracten en tips worden gegeven. Mevrouw Van Baal

Betrouwbare organisatie met uitstekende service. Duidelijk concept met heldere voorwaarden, dus geen verrassingen achteraf. Zeer snel en gemakkelijk geregeld. Kortom wij genieten nog vele jaren van onze huishoudelijke hulp via Huis Marcel

Wat betaal ik voor een huishoudelijke hulp?

U betaalt minimaal €14,- per uur voor een gescreende huishoudelijke hulp. De eenmalige bemiddelingskosten voor een gescreende hulp bedraagt €34,95.

Voordelen van Huiscleaning

  • Gescreende hulpen in heel Nederland
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren
  • U mag zelf uw uurtarief bepalen, met een minimum van €14,-

Interesse?

Heeft u interesse in een PGB hulp? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 884 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED