Over ons

Personeel Huiscleaning

 

Huishoudelijke hulpen voor particulieren

Huiscleaning is een concept van H-Cleaning B.V.
H-Cleaning B.V. biedt sinds 2004 verschillende diensten aan voor particulieren. De diensten hebben allemaal betrekking tot werkzaamheden in en om het huis.

Bij Huiscleaning vinden we het belangrijk dat we een betrouwbare huishoudelijke hulp voor u weten te vinden. Dit doen we door goed naar uw wensen te kijken en aan de hand hiervan een zorgvuldige selectie te maken uit onze database van huishoudelijke hulpen. Mocht er desondanks toch geen klik zijn tussen u en de hulp, dan zoeken wij gewoon opnieuw voor u.

Daarnaast willen we zoveel mogelijk lasten bij u weghalen; naast het zoeken van een geschikte huishoudelijke hulp, nemen we ook de administratieve lasten van u over. In ons inlogsysteem vindt u handige informatie betreft het inhuren van een huishoudelijke hulp, de gegevens van de gekoppelde hulp, een voorbeeldcontract en allerlei tips. Daarnaast regelen wij ook de facturatie, wel zo makkelijk voor u. En mocht u eens vragen hebben, kunt u ons op allerlei manieren bereiken zoals via WhatsApp, mail, telefonisch en via het contactformulier.

Wij vinden het dus belangrijk dat u zelf zo weinig mogelijk hoeft te doen. Ook hanteren wij nog steeds een laag tarief, wij zijn zelfs een van de goedkoopste aanbieders van huishoudelijke hulpen. Dit maakt het toegankelijker om een huishoudelijke hulp in te huren. Daar hechten wij waarde aan.

Geschiedenis

2004 Bas Tolenaar besluit een bedrijf te beginnen dat ‘witte’ huishoudelijke hulpen verzorgt voor particulieren. Dit idee is ontstaan tijdens zijn studie bedrijfseconomie, nadat een familielid van hem zelf dringend op zoek was naar een huishoudelijke hulp.

2007 Door de introductie van de regeling ‘dienstverlening aan huis’, besluit Bas het concept aan te passen; vanaf heden werken de hulpen via deze regeling en werken rechtstreeks voor de particulier.

2012 Landelijke dekking; overal in Nederland kan nu een huishoudelijke hulp geregeld worden.

2013 Door groei moeten we verhuizen; vanaf nu zijn we werkzaam vanuit het kantoor aan de Oranjeboomstraat in Breda.

2015 Verbetering klantenservice Huiscleaning; betere telefonische bereikbaarheid en ook via WhatsApp te bereiken. Daarnaast is er ook een nieuw, overzichtelijker, inlogsysteem met een heleboel verbeteringen.

2017 Mei: Wij zijn verhuisd! Wij blijven met ons kantoor in het mooie Breda, maar we werken vanaf heden in een super mooi pand met karakteristieke eigenschappen: de voormalige bierbrouwerij ''De Driehoefijzers''!

Bedrijfsgegevens

Huiscleaning
Brouwhuisplein 1 C4
4811DP Breda
KvK: 59635428
BTW: 853581265B01