Interieurverzorgster - Vanaf €14,- per uur

Interieurverzorgster gezocht?

Huiscleaning heeft een ruim aanbod van interieurverzorgsters in heel Nederland. Wij hebben al meer dan 10.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare interieurverzorgster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden. U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een interieurverzorgster. U geeft dan ook uw voorkeuren door. Wij zullen dan onmiddellijk op zoek gaan naar een geschikte hulp die voldoet aan uw wensen.

Gescreende Interieurverzorgsters

Huiscleaning biedt alleen maar gescreende hulpen aan, zodat wij een betere match kunnen garanderen tussen de klant en de interieurverzorgster (o.a controle van ervaring, referenties, beschikbaarheid en onze werkwijze komen aan bod). 

85% van de aanvragen heeft al binnen 3 dagen een geschikte hulp. Per mail zullen wij u op de hoogte stellen dat wij een geschikte hulp hebben. Via het inlogsysteem vindt u alle contactgegevens van de voorgestelde hulp. U plant met haar een kennismakingsgesprek.

Tarief interieurverzorgster

Al onze hulpen werken via de regeling dienstverlening aan huis. Het grootste voordeel voor u is dat u geen u loonbelasting en premies af draagt voor de hulp. U mag zelf het uurtarief bepalen, met een minimum van €14,-. Het uurtarief is inclusief 8% vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim.

Voordelen van Huiscleaning

  • Gescreende interieurverzorgsters in heel Nederland
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Administratie is geregeld
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse in een interieurverzorgster?

Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 914 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED