Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Hulp in de huishouding gezocht? - Vanaf €14,- per uur

Betrouwbare hulp in de huishouding gezocht?

Hulp in de huishouding gezocht? Heeft u geen tijd voor het huishouden of lukt het u zelf niet meer om alle huishoudelijke werkzaamheden te verrichten? Dan heeft Huiscleaning een fijne oplossing voor u. Onze gescreende hulpen in de huishouding zorgen voor een opgeruimd huis. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar uw huishouden.

Marcel: "Betrouwbare organisatie met uitstekende service. Duidelijk concept met heldere voorwaarden, dus geen verrassingen achteraf.  Zeer snel en gemakkelijk geregeld. Kortom wij genieten nog vele jaren van onze huishoudelijke hulp via Huiscleaning."

Hoe vraag ik een hulp in de huishouding aan?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. In het aanvraagformulier kunt u precies uw wensen aangeven, bijvoorbeeld dat u graag in de ochtend of in de middag hulp zou willen. Ook kunt u daar de mogelijke werkdagen opgeven dat er bij u kan worden schoongemaakt.

Op het moment dat wij uw aanvraagformulier hebben ontvangen, starten wij direct onze zoektocht naar een geschikte schoonmaakster.

Voordelig uurtarief hulp in de huishouding

Indien wij voor u een gescreende schoonmaakster vinden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Het uurtarief voor een gescreende hulp in de huishouding hulp mag u zelf bepalen, met een minimum van €14,-. Er zijn verder geen kosten voor uw huishoudelijke hulp. Stopt de huishoudelijke hulp, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe gescreende hulp. 

Gescreende schoonmaaksters

Alle hulpen in de huishouding werken 'wit' via Huiscleaning. Wij regelen de gehele administratie: u ontvangt iedere maand automatische een factuur met de gewerkte uren van uw hulp in de huishouding. Bovendien zijn al onze huishoudelijke hulpen gescreend en hebben ze een positief intakegesprek gehad met één van de medewerkers van Huiscleaning. Door onze uitgebreide screeningsprocedure weten wij zeker dat wij al onze klanten betrouwbare hulpen in de huishouding kunnen aanbieden. Hierbij kijken wij ook altijd naar uw opgegeven wensen in het aanvraagformulier voor het creëren van een juiste match.

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in de huishouding
  • Invalmogelijkheden bij afwezigheid hulp
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Maak eenvoudig gebruik van het persoonlijke inlogsysteem met tips en formulieren
  • Aanvullend verzekerd bij schade

Hulp in de huishouding gezocht?

Heeft u interesse in een hulp in de huishouding? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

Mevrouw Van Baal: "Duidelijke website en snelle reactie op mijn aanvraag. Kennismaking met schoonmaakster verliep prima en het geeft een fijn gevoel dat het een gescreende huishoudelijke hulp is. Fijn dat er allerlei voorbeeld contracten en tips worden gegeven."


Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED