Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Huishoudster gezocht?

Huishoudster gezocht?

Betrouwbare huishoudster gezocht? Bent u zelf niet meer in staat om huishoudelijke werkzaamheden te verrichten? Of heeft u simpelweg geen tijd om naast een drukke baan nog te gaan schoonmaken? Geen probleem! In slechts 2 minuten heeft u het aanvraagformulier van Huiscleaning ingevuld. Hier geeft u uw wensen en eisen door met betrekking tot de huishoudster. Wij nemen u graag al het werk uit handen en de hulp zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw huishouden. 

Vanaf €14,- per uur (all-in). 

Meer dan 10 jaar ervaring

Huiscleaning krijgt per jaar meer dan 6.000 aanvragen, waarvan wij 85% al binnen 3 dagen aan een gescreende huishoudster kunnen koppelen. Bij ons heeft u dus op zeer korte termijn een geschikte hulp. Onze gescreende hulpen hebben allemaal een uitgebreid screeningsprocedure doorlopen en hebben een positief individueel intakegesprek gehad met één van de medewerkers van Huiscleaning. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij alleen betrouwbare hulpen inzetten.

Onze huishoudsters werken via de regeling 'dienstverlening aan huis'. Dit heeft voor u als voordeel dat u geen loonheffing en premies hoeft af te dragen voor de hulp. U kunt de hulp tegen een zeer scherp tarief aannemen: vanaf €14,- per gewerkt uur (all-in). U mag zelf het uurtarief bepalen en u betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Hoe vraag ik een huishoudster aan?

Betrouwbare huishoudster gezocht? Binnen 2 minuten heeft u het online aanvraagformulier ingevuld! Aan de hand van uw voorkeuren gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp bij u in de buurt. Als wij een geschikte hulp voor u hebben gevonden, dan krijgt u hiervan melding per mail. Via het inlogsysteem kunt u alle benodigde gegevens inzien van de aan uw gekoppelde huishoudelijke hulp. U kunt op dat moment zelf een kennismakingsgesprek met de huishoudelijke hulp inplannen om te kijken of er een klik is.

Tips voor de kennismaking:

  • Laat de hulp een kopie van zijn/haar paspoort of ID-kaart meenemen
  • Bespreek de werkzaamheden en stel een werkschema op (zie inlogsysteem)
  • Maak een ‘rondje’ door het huis samen met de hulp
  • Spreek uw verwachtingen uit naar de hulp

Betaling van de schoonmaakster

Elke maand ontvangt u een factuur van de gewerkte uren van uw hulp. U kunt de factuur ook altijd terugvinden via het inlogsysteem. Het werkt heel eenvoudig: u maakt het factuurbedrag over naar de derdengeldenrekening van betalingsprovider Online Betaalplatform. Online Betaalplatform zorgt voor directe uitbetaling van het loon aan de hulp. 

Interesse?

Huishoudster gezocht om bij u thuis te komen schoonmaken? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED