Huishoudelijke hulp Zwolle

Huishoudelijke hulp Zwolle

Huishoudelijke hulp in Zwolle gezocht? Maakt u lange werkdagen en heeft u geen tijd of zin om ook nog is het huishouden te moeten doen in uw schaarse vrije tijd? Of komt u door omstandigheden niet meer toe aan het huishouden? Huiscleaning helpt u daar graag bij!

Wij hebben al meer dan 10.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare huishoudelijke hulp. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden. Vanaf €14,- per uur (all-in). 

Hoe werkt het?

U plaatst snel en eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Bij deze aanvraag kunt u heel precies uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren. Ook kunt u daar eventuele verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp vermelden. Wij houden hier dan rekening mee bij onze zoektocht naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp.

Wat is een gescreende hulp?

Een huishoudelijke hulp screenen wij aan de hand van een onafhankelijk integriteit interview, samengesteld door het bedrijf DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem). Zij hebben zich gespecialiseerd in het testen van personeel op hun integriteit.

Tijdens dit interview komen belangrijke thema's als diefstal en drank/drugs aan bod. Ook het nakomen van afspraken is een belangrijk onderdeel van dit interview. Alleen indien de kandidaat een positieve score heeft behaald bij dit interview, laten we hem of haar door naar de volgende ronde. 

Daarna volgt een aanvullend intakegesprek met een van de medewerkers van Huiscleaning. Pas wanneer iemand voor beide onderdelen slaagt, zetten wij hem of haar in bij onze klanten. 

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief van €14,-. In de grote steden in Nederland, waaronder Zwolle, ligt het uurtarief echter hoger dan €14,-. Wij adviseren daarom om te kiezen voor een uurtarief tussen de €14,50 en €15,50. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor uw huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zwolle
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Witte werksters
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • De administratie is geregeld: u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso.
  • Uitgebreide invalmogelijkheden wanneer uw hulp een keer niet kan

Interesse?

Op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp in Zwolle? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED