Huishoudelijke hulp Zwijndrecht

Gescreende huishoudelijke hulp Zwijndrecht

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Zwijndrecht? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. U betaalt slechts een all-in uurtarief vanaf €14,-. 85% van alle aanvragen kunnen wij al binnen 3 werkdagen aan een geschikte hulp voorstellen. Wacht dus niet langer en plaats nu een aanvraag voor een schoonmaakster.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning.

Variabel uurtarief

Het uurtarief voor de huishoudelijke hulp is vanaf €14,- (all-in). U heeft echter de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent namelijk ook een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zwijndrecht
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Direct contact met de huishoudelijke hulp
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. 
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren.

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Zwijndrecht? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED