Huishoudelijke hulp Zwartewaterland

Huishoudelijke hulp Zwartewaterland

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Zwartewaterland? U regelt het via Huiscleaning.nl! Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens aan een fijne schoonmaakhulp gekoppeld. Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag voor een schoonmaakster.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. U heeft echter de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zwartewaterland
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Witte werksters
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso.
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren.

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Zwartewaterland? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED