Huishoudelijke hulp Zutphen

Gescreende huishoudelijke hulp Zutphen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Zutphen? Dat regelt u voordelig en snel via Huiscleaning.nl! U betaalt slechts een uurtarief vanaf €14,- (all-in). Wij hebben al meer dan 10.000 huishoudens kunnen voorzien van een fijne schoonmaakster! 

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning.

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zutphen
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • 'Witte werksters'
  • Eenvoudig betalen via bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. 
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren.

Variabel uurtarief 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een uurtarief vanaf €14,-. U heeft echter de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag.

Snel een schoonmaakster!

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Zutphen? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED