Huishoudelijke hulp Zuidplas

Huishoudelijke hulp Zuidplas

Huishoudelijke hulp in Zuidplas gezocht? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring als bemiddelaar van huishoudelijke hulpen, kunnen wij u snel aan een betrouwbare schoonmaakster bij u in de buurt voorstellen. U heeft altijd eerst een kennismaking met de huishoudelijke hulp om te kijken of er een klik is. Is er een klik? Dan kan de schoonmaakster al snel bij u aan de slag. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zuidplas
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • De administratie is geregeld! U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. 
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en handige formulieren.

Procedure

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning. 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Flexibel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. U heeft echter de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. In sommige plaatsen kan het soms lastig zijn om geschikte huishoudelijke hulpen te vinden. Met een hoger uurloon wordt het voor de hulpen aantrekkelijker om bij u te komen werken. Dit zorgt er ook voor dat wij nog sneller een huishoudelijke hulp voor u kunnen vinden!

Huishoudelijke hulp Zuidplas aanvragen?

Heeft u interesse in een schoonmaakster bij u in de buurt? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED