Huishoudelijke hulp Zuidhorn

Huishoudelijke hulp Zuidhorn

Huishoudelijke hulp in Zuidhorn gezocht? Plaats dan snel een aanvraag bij Huiscleaning. Wij zijn landelijk actief en beschikken daarom over een groot bestand aan betrouwbare huishoudelijke hulpen. 85% van alle klanten kunnen we al binnen 3 werkdagen aan een gescreende schoonmaakster voorstellen. U betaalt een tarief vanaf €14,- per uur (all-in)!

 

Gescreende huishoudelijke hulpen

Via onze website kunt u heel gemakkelijk een aanvraag plaatsen voor een gescreende huishoudelijke hulp. In dit aanvraagformulier kunt u uw wensen aangeven betreft de mogelijke werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Op het moment dat wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij op zoek naar een gescreende, betrouwbare huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met één van de medewerkers van Huiscleaning een aanvullend intakegesprek gehad. 

Tijdens dit intakegesprek komt onder andere motivatie en eerdere werkervaring aan bod. Ook inventariseren we bij de hulpen of ze voor langere tijd beschikbaar zijn, zodat u op een vaste hulp kunt rekenen. Daarna leggen wij uit hoe ze hun gewerkte uren kunnen doorgeven. U hoeft daar verder niets voor te doen: elke maand ontvangt u een factuur met de gewerkte uren. U kunt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso betalen. 

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. U heeft echter de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp zorgt er namelijk vaak voor dat er meer geïnteresseerden zijn in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk nog sneller een zeer goede huishoudelijke hulp voor u vinden!

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zuidhorn
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Zuidhorn? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED