Huishoudelijke hulp Zoeterwoude

Huishoudelijke hulp Zoeterwoude

Zoekt u een betrouwbare huishoudelijke hulp in Zoeterwoude? U regelt het snel en gemakkelijk via Huiscleaning.nl! Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens kunnen voorzien van een gescreende schoonmaakster. Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag voor een hulp! U betaalt slechts een uurtarief vanaf €14,- (all-in).

Hoe werkt het?

U kunt online heel eenvoudig een aanvraag plaatsen voor een gescreende huishoudelijke hulp. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp bij u in de buurt. Wij zorgen voor de screening van alle hulpen, zodat u zeker weet dat u een betrouwbare schoonmaakster in huis haalt. Alle huishoudelijke hulpen hebben bij ons een onafhankelijk integriteit interview gemaakt en hebben een positief intakegesprek gehad met één van de medewerkers van Huiscleaning.

Variabel uurtarief 

Wanneer wij voor u een gescreende schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.  

Huiscleaning hanteert een (all-in) uurtarief vanaf €14,-, waarbij u de mogelijkheid heeft om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk nog sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden, die ook voor langere tijd bij u blijft werken.

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zoeterwoude
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. 
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse in een schoonmaakster?

Heeft u interesse in een huishoudelijke hulp in Zoeterwoude? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED