Huishoudelijke hulp Zoetermeer - vanaf €14,- per uur

Huishoudelijke hulp Zoetermeer

Betrouwbare huishoudelijke hulp in Zoetermeer gezocht? Kies dan voor de jarenlange ervaring en expertise van Huiscleaning.nl. Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens aan een betrouwbare huishoudelijke hulp geholpen. Nooit meer zelf schoonmaken voor maar een uurtarief vanaf €14,- per uur! Plaats nu uw aanvraag!

Hoe vraagt u huishoudelijke hulp aan?

Via het aanvraagformulier op onze website plaatst u snel en eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een schoonmaakster bij u in de buurt. Op het moment dat wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct voor u op zoek naar een passende huishoudelijke hulp. 85% van alle aanvragen kunnen wij zelfs al binnen 3 werkdagen aan een geschikte schoonmaakster koppelen. 

Gescreende huishoudelijke hulpen 

Huiscleaning werkt uitsluitend met gescreende huishoudelijke hulpen. Op deze manier kunnen wij een betere match creëren tussen klant en hulp. Hierdoor bent u er ook van verzekerd dat u altijd een betrouwbare schoonmaakster in huis haalt.

Een gescreende hulp in Zoetermeer en omgeving heeft bij ons een positief resultaat behaald voor ons onafhankelijke integriteit interview en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad. Wij werken hiervoor samen met de partij DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem). Zij hebben zich gespecialiseerd in het testen van personeel op betrouwbaarheid en integriteit. Thema's als diefstal, drank en drugs en het nakomen van afspraken komen in dit interview naar voren. Sociaal wenselijke antwoorden worden uit dit interview gefilterd.

Variabel uurtarief 

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Zoetermeer), ligt het uurtarief in Zoetermeer hoger dan in de rest van Nederland. U heeft daarom de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zoetermeer
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • De administratie is geregeld! U betaalt de factuur via bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso.
  • Beoordelingssysteem: bekijk beoordelingen van andere klanten

Interesse?

Zoekt u een betrouwbare huishoudelijke hulp in de omgeving van Zoetermeer? Wacht dan niet langer en plaats nu uw aanvraag. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED