Huishoudelijke hulp Zevenaar

Huishoudelijke hulp Zevenaar

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Zevenaar? Kies dan voor een professioneel bemiddelingsbureau: Huiscleaning.nl! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid bestand aan betrouwbare schoonmaaksters verzameld. Ook hebben wij allerlei handige formulieren beschikbaar om samen met de hulp concrete schoonmaakafspraken te maken. Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag!

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Het uurtarief voor de huishoudelijke hulp is vanaf €14,- (all-in).

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zevenaar
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • De administratie is geregeld! U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso.
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Huishoudelijke hulp in Zevenaar aanvragen?

Heeft u interesse in een schoonmaakster bij u thuis? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED