Huishoudelijke hulp Zeist

Huishoudelijke hulp Zeist

Huishoudelijke hulp in Zeist gezocht? Geen probleem, u regelt het eenvoudig en snel via Huiscleaning.nl! Wij hebben al voor meer dan 15.000 huishoudens aan een fijne schoonmaakster gevonden. Kunt u ook wel wat ondersteuning in het huishouden gebruiken? Wacht dan niet langer en plaats nu uw aanvraag. 

Gescreende huishoudelijke hulpen

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad.

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (bestemd voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij nog veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! U bepaalt zelf welk tarief u per uur wilt betalen voor uw hulp (minimaal €14,-).

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zeist
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. 
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Zeist? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED