Huishoudelijke hulp Zeevang

Huishoudelijke hulp Zeevang

Huishoudelijke hulp in Zeevang gezocht? Kunt u wel wat ondersteuning bij het huishouden gebruiken? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. 85% van alle klanten heeft al binnen 3 werkdagen een huishoudelijke hulp. Wij hanteren een gunstig uurtarief vanaf €14,- (all-in). Plaats nu uw aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag! 

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief geldt een prijs vanaf €14,- (all-in).

Gescreende hulpen 

Huiscleaning bemiddelt uitsluitend in gescreende huishoudelijke hulpen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een betrouwbare hulp waar u van op aan kan. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met één van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad. In dit gesprek komen onder andere motivatie en relevante werkervaring aan bod. Ook checken we of de hulp voor langere tijd beschikbaar is. Huiscleaning werkt met een overzichtelijk beoordelingssysteem waarbij klanten hun hulp kunnen beoordelen. Wanneer een hulp niet goed is beoordeeld, zullen we hem/haar ook zeker niet inzetten bij nieuwe klanten. Zo kunnen wij voor u een zo goed mogelijke match creëren. Is er toch geen klik of voldoet de voorgestelde hulp toch niet aan uw verwachtingen? Dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zeevang
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U kunt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso betalen. 
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Zeevang? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED