Huishoudelijke hulp Zaltbommel

Huishoudelijke hulp Zaltbommel

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Zaltbommel? U regelt het via Huiscleaning.nl! Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij al een zeer ruim bestand aan gescreende huishoudelijke hulpen verzameld. Op deze manier kunnen wij een zo goed mogelijk match creëren tussen u en een hulp die dichtbij u woont. Plaats nu uw aanvraag en wij gaan direct op zoek naar een geschikte schoonmaakster. Vanaf €14,- per uur.

Hoe werkt het?

Via onze website kunt u eenvoudig en snel online een aanvraag plaatsen voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende schoonmaakster is bij ons ook echt gescreend. Hij/zij heeft bij ons een onafhankelijk integriteit interview gemaakt (samengesteld door het bedrijf 'DIIS': Digitaal Interactief Interview Systeem), waar onderwerpen als loyaliteit, eerlijkheid en diefstal worden behandeld.

Pas wanneer een hulp een positieve score heeft behaald voor dit interview, neemt een van onze medewerkers weer contact op voor het aanvullende intakegesprek. In dit intakegesprek worden onder andere eerdere werkervaring en motivatie uitgebreid besproken. Ook checken wij alle persoonlijke gegevens van de hulp. Alleen wanneer een kandidaat voor beide screeningsmomenten slaagt, zetten wij hem of haar in bij onze klanten. Zo weet u altijd zeker dat u geen vreemde in huis haalt. 

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief geldt een uurtarief vanaf €14,- (all-in).

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zaltbommel
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren.

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Zaltbommel? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED