Huishoudelijke hulp Zaanstad vanaf €14,- p/u

Huishoudelijke hulp Zaanstad

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Zaanstad? U regelt het via Huiscleaning.nl! In 85% van alle gevallen kunnen wij u al binnen 3 werkdagen van een gescreende huishoudelijke hulp voorzien. Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens aan een betrouwbare schoonmaakster geholpen. Wacht niet langer en plaats nu uw aanvraag. 

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. U betaalt voor de huishoudelijke hulp een uurtarief vanaf €14,- (all-in).

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Zaanstad) ligt het uurtarief echter hoger dan in de rest van Nederland. U heeft daarom de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor uw huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zaanstad
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • De administratie is geregeld! U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. 
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem met handige tips & formulieren

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Zaanstad? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED