Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Huishoudelijke hulp Zaandam

Huishoudelijke hulp Zaandam

Huishoudelijke hulp gezocht in Zaandam? U regelt het via Huiscleaning.nl! Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij een zeer groot bestand aan schoonmaaksters beschikbaar in heel Nederland. Ook in Zaandam kunnen wij u snel helpen aan een betrouwbare hulp in de huishouding. Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning.

Het voordeel van een gescreende hulp is dat zij een positief intakegesprek heeft gehad met ons. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat gescreende huishoudelijke hulpen langer bij u blijven werken en meer naar tevredenheid zijn.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. U betaalt voor de huishoudelijke hulp een tarief vanaf €14,- (all-in) per uur.

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Zaandam
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse?

Wilt u een huishoudelijke hulp in Zaandam aanvragen? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED