Huishoudelijke hulp Woerden - vanaf €14,- per uur

Huishoudelijke hulp Woerden

Zoekt u een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Woerden? U regelt het eenvoudig en snel via Huiscleaning.nl! Wij beschikken over een uitgebreid bestand aan huishoudelijke hulpen in heel Nederland, zeker ook in Woerden. Komt u door drukte niet toe aan het huishouden? Of kunt u daar vanwege medische redenen wel wat hulp bij gebruiken? Wacht dan niet langer en plaats nu uw aanvraag bij Huiscleaning! 

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en behaald en heeft daarnaast een positief intakegesprek gehad met één van de medewerkers van Huiscleaning. Tijdens dit intakegesprek komen onder andere motivatie en eerdere werkervaring aan bod. Ook checken we of de hulpen voor langere tijd beschikbaar zijn om via Huiscleaning aan de slag te gaan. Dankzij ons handige beoordelingssysteem hebben wij inzicht in de schoonmaakkwaliteiten van onze schoonmaakster. Hierdoor kunnen wij een zo goed mogelijke match creëren tussen u een hulp.  

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. U betaalt voor de huishoudelijke hulp een uurtarief vanaf €14,- (all-in).

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Woerden
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. 
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Woerden? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED