Huishoudelijke hulp Winterswijk

Huishoudelijke hulp Winterswijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Winterswijk? U regelt het via Huiscleaning.nl! Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens aan een betrouwbare schoonmaakster geholpen! 

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Winterswijk
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Gescreende schoonmaaksters 

Bij Huiscleaning staat de betrouwbaarheid van onze hulpen voorop. Daarom werken wij uitsluitend met gescreende huishoudelijke hulpen. Alle hulpen hebben bij ons een onafhankelijk integriteit interview gemaakt (afkomstig van het bedrijf 'DIIS'). In dit interview komen onderwerpen als betrouwbaarheid, diefstal en loyaliteit aan bod.

Het interview is dusdanig opgesteld dat het sociaal wenselijke antwoorden doorziet. Alleen wanneer een hulp een positief resultaat heeft behaald voor dit interview, nemen wij opnieuw contact op voor een aanvullend intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek worden de vragen in het integriteit interview besproken, en worden motivatie en eerdere werkervaring in kaart gebracht. Ook controleren we tijdens dit gesprek alle gegevens van de poetshulp en leggen we onze werkwijze uit. 

Tarief

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Het uurtarief voor de huishoudelijke hulp is vanaf €14,- (all-in). Wilt u graag dat uw hulp meer per uur gaat verdienen? Dan kunt u bij het aanvraagformulier zelf aangeven voor welk uurtarief u kiest (advies tussen de €14,50 en €15,50 per uur).

Huishoudelijke hulp in Winterswijk aanvraag

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Winterswijk? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED