Huishoudelijke hulp Winsum

Huishoudelijke hulp Winsum

Zoekt u een betrouwbare, gescreende huishoudelijke hulp in Winsum? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. In 85% van alle gevallen kunnen wij u al binnen 3 werkdagen van een gescreende huishoudelijke hulp voorzien. Plaats nu uw aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek naar een fijne schoonmaakster.  

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Procedure

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Variabel uurtarief 

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. U heeft echter de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Winsum
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Winsum? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED