Huishoudelijke hulp Wijk bij Duurstede

Huishoudelijke hulp Wijk bij Duurstede

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Wijk bij Duurstede? Wacht dan niet langer en schakel Huiscleaning.nl in! Wij beschikken over een uitgebreid bestand aan huishoudelijke hulpen in heel Nederland. Op deze manier hebben wij al meer dan 15.000 huishoudens aan een fijne schoonmaakhulp geholpen. Plaats nu uw aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag.

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Aanvraag plaatsen

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief betaalt u een prijs vanaf €14,- (all-in).

Gescreende huishoudelijke hulpen 

Een gescreende schoonmaakster is bij ons ook echt gescreend. Hij/zij heeft bij ons een onafhankelijk integriteit interview gemaakt (samengesteld door het bedrijf 'DIIS': Digitaal Interactief Interview Systeem), waar onderwerpen als loyaliteit, eerlijkheid en diefstal worden behandeld.

Pas wanneer een hulp een positieve score heeft behaald voor dit interview, neemt een van onze medewerkers weer contact op voor het aanvullende intakegesprek. In dit intakegesprek worden onder andere eerdere werkervaring en motivatie uitgebreid besproken. Ook checken wij alle persoonlijke gegevens van de hulp.

Pas wanneer een kandidaat voor beide screeningsmomenten slaagt, zetten wij hem of haar in bij onze klanten. Zo weet u altijd zeker dat u geen vreemde in huis haalt. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Wijk bij Duurstede
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso.  
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en handige tips & formulieren

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Wijk bij Duurstede? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED