Huishoudelijke hulp Valkenswaard

Huishoudelijke hulp Valkenswaard

Huishoudelijke hulp in Valkenswaard gezocht? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. U betaalt slechts een uurtarief vanaf €14,- (all-in) en wij regelen de gehele administratie. Plaats nu een aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte hulp!

Wat is de procedure?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een schoonmaakster. Wij gaan op dat moment voor u op zoek naar een gescreende hulp. Een gescreende kandidaat heeft bij ons een voldoende gescoord op een onafhankelijk integriteit interview en heeft met één van de medewerkers van Huiscleaning een aanvullend intakegesprek gehad.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief geldt een prijs vanaf €14,- (all-in).

Mogelijke schoonmaak werkzaamheden

U kunt samen met de voorgestelde schoonmaakster afspreken welke schoonmaak werkzaamheden er gedaan moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan ramen wassen, stofzuigen, badkamer/keuken schoonmaken, dweilen, bedden verschonen, etc. Indien gewenst is het ook mogelijk dat uw hulp boodschappen voor u doet. U bepaalt zelf aan welke hulp u behoefte heeft. U kunt wekelijks of twee wekelijks huishoudelijke hulp in Valkenswaard afnemen.

Invalmogelijkheden

Heeft u vanwege ziekte of revalidatie slechts tijdelijk behoefte aan hulp in de huishouding? Ook daarmee kunnen wij u helpen. U kunt bij het aanvraagformulier aangeven dat het om een tijdelijke aanvraag gaat. Op deze manier kunnen wij daar namelijk rekening mee houden met het voorstellen van een schoonmaakster in Valkenswaard. Ook kunt u bij ons een invalverzoek plaatsen wanneer uw vaste hulp niet kan komen werken (vakantie, ziekte, etc). Wij proberen dan zo snel mogelijk voor u een invaller te vinden!

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Valkenswaard
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Huishoudelijke hulp in Valkenswaard aanvragen?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Valkenswaard? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED