Huishoudelijke hulp Utrecht

Huishoudelijke hulp Utrecht

Huishoudelijke hulp gezocht in Utrecht en omgeving? Kies dan voor een gescreende huishoudelijke hulp via Huiscleaning.nl. Meer dan 85% van alle aanvragen kunnen wij al binnen 3 werkdagen aan een gescreende schoonmaakster koppelen! U betaalt slechts een uurtarief vanaf €14,- voor een "witte werkster".

Huishoudelijk hulp in Utrecht aanvragen

Bij Huislcleaning plaatst u eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Aan de hand van de door u opgegeven wensen gaan wij direct voor u op zoek naar een gescreende, betrouwbare schoonmaakster. Uiteraard houden we daarbij rekening met de mogelijke werkdagen, en -uren maar ook uw verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp in Utrecht.

Screening

Huiscleaning werkt uitsluitend met gescreende hulpen, zodat u altijd een hulp krijgt toegewezen waar u op kunt bouwen. Wij screenen een hulp op 3 momenten:

1. Moment van inschrijving

2. Integriteit interview van de onafhankelijke partij 'DIIS' (Digitaal Interactief Interview Systeem)

3. Aanvullend intakegesprek

Pas wanneer een hulp een ruim voldoende score heeft behaald op het integriteit interview en een positief intakegesprek heeft gehad met een van onze medewerkers, zetten wij hem of haar in bij onze klanten. Wanneer wij voor u een goede match hebben gevonden, betaalt u eenmalig de bemiddelingskosten van €34,95. Mocht de hulp niet bevallen tijdens de kennismaking of stopt de hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat. Dat is de uitgebreide service van Huiscleaning!

Invalopdrachten mogelijk

Mocht uw huishoudelijke hulp een aantal keer verhinderd zijn om bij u te komen werken, dan kunt u met ons contact opnemen. Indien gewenst gaan wij voor u op zoek naar een invaller. Op die manier is er altijd een gescreende hulp beschikbaar die bij u kan komen werken.

Mocht u zelf een keer niet kunnen of bent u een aantal weken op vakantie, dan kunt u met uw huishoudelijke hulp een nieuwe afspraak maken. U betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren van uw hulp.

Variabel uurtarief 

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Utrecht) ligt het uurtarief gemiddeld echter hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Voordelen:

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Utrecht
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Invaller mogelijk
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!
  • U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren

Huishoudelijke hulp in Utrecht aanvragen?

Heeft u interesse in schoonmaakster? Plaats nu uw aanvraag! Wij gaan dan direct op zoek naar een geschikte kandidaat. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED