Huishoudelijke hulp 's-Hertogenbosch - €14,- per uur

Huishoudelijke hulp 's-Hertogenbosch

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in 's-Hertogenbosch? U regelt het via Huiscleaning.nl voor slechts een uurtarief vanaf €14,-! Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij een groot bestand aan hulpen opgebouwd. Voor 85% van onze klanten hebben wij al binnen 3 dagen een geschikte hulp gevonden! Wacht dus niet langer en plaats nu een aanvraag. 

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad. Pas wanneer wij een zeer positief beeld hebben van de hulp, zetten wij hem/haar in bij onze klanten.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (zoals 's-Hertogenbosch) is de vraag naar huishoudelijke hulp echter groter dan het aanbod. De uurtarieven voor huishoudelijke hulp liggen daarom in 's-Hertogenbosch hoger dan in de rest van Nederland (advies tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in 's-Hertogenbosch
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Aanvullend verzeker bij schade
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Schoonmaakster aanvragen? 

Heeft u interesse in een huishoudelijke hulp in 's-Hertogenbosch? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk een betrouwbare hulp voor u te vinden!

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED