Huishoudelijke hulp Rotterdam

Betrouwbare huishoudelijke hulp Rotterdam

Huishoudelijke hulp in Rotterdam gezocht? Dan bent u bij Huiscleaning.nl aan het juiste adres! 85% van alle aanvragen kunnen wij al binnen 3 dagen aan een geschikte hulp koppelen.

Wij werken uitsluitend met gescreende hulpen, zodat u altijd verzekerd bent van een betrouwbare schoonmaakster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden: dat alles voor slechts €12,95 per uur (all-in).

Schoonmaakster aanvragen: wat is de procedure?

Hoe vraag ik een huishoudelijke hulp in Rotterdam aan? Dat is bij Huiscleaning heel eenvoudig. U plaatst online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. In dit aanvraagformulier kunt u al uw wensen aangeven. Zo kunt u onder andere de mogelijke werkdagen, en -uren selecteren en aangeven of u graag 's ochtends of 's middags hulp zou willen.

Op het moment dat wij uw aanvraag binnen hebben, starten wij direct onze zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Een gescreende schoonmaakster heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een uitgebreid intakegesprek gehad. Pas wanneer de kandidaat voor beide screeningsmomenten slaagt, zetten wij hem/haar in bij onze klanten. 

Overstappen met uw huidige hulp

Heeft u al een fijne schoonmaakster, maar werkt hij of zij momenteel nog 'zwart' bij u? Ook dan kunt u bij Huiscleaning terecht! U kunt heel eenvoudig gratis met uw huishoudelijke hulp in Rotterdam overstappen naar Huiscleaning. Bij het veld 'opmerkingen' kunt u de naam van uw huidige hulp vermelden. U kunt bij het kopje: "Heeft u een vouchercode" de code 'overstappen'  gebruiken. U betaalt dan géén bemiddelingskosten!

Waarom (gratis!) overstappen naar Huiscleaning?

 • Verzekerde hulp
 • Doorbetaling bij langdurige ziekte door Huiscleaning
 • Géén contante betaling meer nodig (betaling per bankoverschrijving)
 • U ontvangt elke maand een factuur via mail. De administratie is geregeld!
 • Alles is volledig 'wit'
 • U betaalt géén bemiddelingskosten

Meer dan 10 jaar ervaring

Wanneer u kiest voor Huiscleaning, kiest u daarmee ook voor een 'witte werkster'. Huiscleaning heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de succesvolle bemiddeling tussen schoonmaaksters en particulieren op het gebied van schoonmaak. Onze hulpen werken via de regeling 'Dienstverlening aan huis'. Deze regeling is speciaal in het leven geroepen om 'wit' werken te promoten. 

Indien wij voor u een geschikte huishoudelijk hulp in Rotterdam vinden, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Het uurtarief voor de huishoudelijke hulp is €12,95 (all-in). 

Voordelen van Huiscleaning

 • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
 • Groot aanbod gescreende hulpen in de gemeente Rotterdam
 • Aanvullend verzekerd bij schade 
 • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!
 • Handig inlogsysteem met tips en formulieren
 • 6 maanden garantie. Indien een gekoppelde hulp binnen 6 maanden stopt, koppelen wij u gratis aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Huishoudelijke hulp in Rotterdam aanvragen?

Wilt u een betrouwbare schoonmaakster aanvragen? Plaats dan nu een aanvraag bij Huiscleaning en u wij gaan direct voor u aan de slag.

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 - 655 beoordelingen