Huishoudelijke hulp Nijmegen

Huishoudelijke hulp Nijmegen

Betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Nijmegen gezocht? Huiscleaning beschikt over een zeer uitgebreid bestand aan huishoudelijke hulpen in Nijmegen en omgeving.

Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens aan een betrouwbare schoonmaakster geholpen. Uurtarief: vanaf €14,- per uur. In 85% van alle gevallen vinden wij al binnen 3 werkdagen een geschikte hulp. 

Betrouwbare huishoudelijke hulp in Nijmegen 

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare schoonmaakster in de omgeving Nijmegen, plaatst u eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. In dit formulier kunt u uw wensen voor de hulp aangeven. Ook kunt u daar aangeven op welke dagen en/of dagdelen u graag hulp zou willen. Indien gewenst is het mogelijk dat de schoonmaakster bij u komt werken wanneer u niet thuis bent.

In het inlogsysteem van Huiscleaning (waarvoor u inloggegevens ontvangt) hebben wij hiervoor een speciale sleutelovereenkomst toegevoegd. Dit formulier kunt u met uw huishoudelijke hulp ondertekenen bij afgifte van uw huissleutel. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het huishouden en komt u na een lange dag werken in een heerlijk schoon huis thuis. 

Gescreende en betrouwbare hulpen 

Na het plaatsen van uw aanvraag, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp in de omgeving van Nijmegen. Indien wij een gescreende kandidaat aan u voorstellen, betaalt u eenmalig de bemiddelingskosten van €34,95. Mochten wij geen hulp voor u hebben gevonden, dan betaalt u ook helemaal niets.

Om een zo goed mogelijke match te creëren tussen klant en hulp, werken wij uitsluitend met gescreende schoonmaaksters. Een hulp wordt door ons op 3 momenten gescreend: 

- Moment van inschrijving

Wanneer een hulp bij Huiscleaning solliciteert, kijken wij naar de aanwezige motivatie en werkervaring. Op dat moment wordt besloten om hem of haar wel of niet door te laten. 

- Onafhankelijk Intergriteit interview

Vanaf 1 januari 2016 hebben alle hulpen die via Huiscleaning werken een integriteit interview ingevuld. Dit interview is samengesteld door DIIS: Digitaal Interactief Interview Systeem. Zij zijn gespecialiseerd in het testen van personeel op integriteit en betrouwbaarheid. Uitsluitend bij een positief resultaat op dit interview, nemen wij weer contact op met de kandidaat. 

- Aanvullend intakegesprek

Is de hulp geslaagd voor het integriteit interview? Dan nemen wij weer contact op voor een aanvullend intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden motivatie en eerdere werkervaring besproken en leggen wij onze werkwijze uit. Ook controleren wij alle contactgegevens van de hulp.

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Nijmegen) ligt het uurtarief echter hoger dan in de rest van Nederland (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat. 

Voordelen Huiscleaning

Huiscleaning is aanvullend verzekerd bij schade. Mocht uw hulp schade bij u thuis veroorzaakt hebben, dan kunt u contact opnemen met Huiscleaning. 

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Nijmegen
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • 'Witte werksters' 
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Overzichtelijk beoordelingssysteem van onze huishoudelijke hulpen 
  • De administratie is geregeld: U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Nijmegen? Plaats dan nu uw aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED