Huishoudelijke hulp Maasgouw

Betrouwbare huishoudelijke hulp Maasgouw

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Maasgouw? U regelt het via Huiscleaning.nl! Wij hebben al meer dan 10.000 huishoudens in Nederland aan een fijne schoonmaakster geholpen. 

U betaalt slechts een uurtarief vanaf €14,- voor een gescreende huishoudelijke hulp en eenmalig bemiddelingskosten van €34,95.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons het integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning. Daarnaast controleren wij van alle werkzame hulpen ook hun identiteit d.m.v. iDIN. Zo weten wij en u altijd zeker dat u een betrouwbare hulp krijgt toegewezen! 

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan beta alt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief geldt een prijs vanaf €14,- (all-in).

Kennismaking met de hulp 

Wanneer wij een schoonmaakster voor u hebben gevonden, sturen wij u hier direct een bericht over. Via het inlogsysteem kunt u inloggen met uw inloggegevens en de contactgegevens van de hulp terugvinden. Op dat moment kunt u contact opnemen met de hulp om een kennismaking in te plannen. Tijdens deze kennismaking kunnen jullie onderling een schoonmaakschema opstellen en doorlopen wat er wekelijks (of tweewekelijks) gedaan moet worden. De dagen waarop uw hulp komt werken, gaan in onderling overleg. 

Hoe werkt de betaling aan uw schoonmaakster?

U ontvangt aan het einde van de maand van ons een factuur van alle gewerkte uren (via mail of per post). Voor alle betalingen maken wij gebruik van de derdergeldenrekening van betalingsprovider Online Betaalplatform. U betaalt de factuur eenvoudig via iDEAL, automatische incasso of bankoverschrijving, waarna uw hulp ook uitbetaald wordt. Super handig en snel geregeld!  

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Maasgouw
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Interesse in een huishoudelijke hulp in Maasgouw?

Zoekt u een schoonmaakster in Maasgouw om bij u thuis schoon te maken? Dan plaatst u gemakkelijk een aanvraag via onderstaande linkMevrouw Janssen: "Snel en zorgvuldig een huishoudelijke hulp gekregen. Binnen een week was ze al aan de slag"

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED