Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Huishoudelijke hulp Leiden €14,- per uur

Huishoudelijke hulp in Leiden gezocht?

Gescreende huishoudelijke hulp in Leiden en omgeving gezocht? Kies dan voor Huiscleaning.nl! Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring als aanbieder van 'witte' huishoudelijke hulpen. U betaalt minimaal €14,- per uur voor een gescreende hulp.

'Witte' huishoudelijke hulp in Leiden aanvragen

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp in Leiden.

Screening

Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een aanvullend intakegesprek gehad. Wij werken uitsluitend met gescreende schoonmaaksters om een zo goed mogelijke match te creëren tussen de klant en de hulp.

Flexibel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (waaronder Leiden) ligt het uurtarief gemiddeld echter hoger dan €14,-.  U heeft daarom de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt de huishoudelijke hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Huiscleaning regelt voor u een invaller

U profiteert van veel voordelen wanneer u een huishoudelijke hulp aanvraagt bij Huiscleaning. Wij verzorgen de gehele administratie en daarnaast regelen wij voor u ook een invaller wanneer uw huidige hulp tijdelijk niet kan werken. Daarnaast is Huiscleaning ook aanvullend verzekerd. Mocht er tijdens het werk schade zijn gemaakt, dan kan er een beroep worden gedaan op de aanvullende verzekering van Huiscleaning. U kunt in dit geval contact opnemen met onze klantenservice. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Leiden
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Persoonlijk inlogsysteem met voorbeeldovereenkomsten en tips
  • Invalmogelijkheden
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!

Interesse?

Heeft u interesse in een huishoudelijke hulp in Leiden? Plaats dan nu een aanvraag en u wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED