Huishoudelijke hulp Leeuwarden - €14,- per uur

Huishoudelijke hulp Leeuwarden

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Leeuwarden? Via Huiscleaning.nl regelt u eenvoudig een snel een gescreende hulp. Meer dan 85% van alle aanvragen kunnen wij al binnen 3 werkdagen aan een geschikte hulp koppelen. Wacht dus niet langer en plaats direct een aanvraag!

Huishoudelijke hulp in Leeuwarden gezocht?

Via het aanvraagformulier op onze website plaatst u eenvoudig een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. In dit aanvraagformulier kunt u de mogelijke werkdagen en frequentie van de hulp aangeven. Ook uw verdere voorkeuren voor een schoonmaakster kunt u daarin kwijt.

Wanneer uw aanvraag bij ons binnen is, gaan we direct voor u op zoek naar een gescreende huishoudelijke hulp in Leeuwarden en omgeving.

Tarief

U betaalt eenmalig de bemiddelingskosten van €34,95 indien wij een geschikte hulp, die aan uw wensen voldoet, voorstellen. Voor het uurtarief geldt een prijs vanaf €14,- (all-in).

Huiscleaning werkt met een uurtarief vanaf  €14,-. U mag zelf uw uurtarief bepalen, met een minimum van €14,-. Alles wat u meer betaalt dan €14,- gaat rechtstreeks naar de huishoudelijke hulp toe. Betaalt u meer dan €14,-, zijn er waarschijnlijk meer geïnteresseerden in uw zoekvraag en kunnen we dus sneller iemand voorstellen!

Wat is een gescreende hulp?

Huiscleaning werkt uitsluitend met gescreende huishoudelijke hulpen. Op deze manier proberen wij een zo goed mogelijke match te creëren tussen klant en hulp. Een hulp wordt door ons op 3 momenten gescreend:

1. Moment van inschrijving
2. Onafhankelijk integriteit interview *
3. Intakegesprek 

* Het integriteit interview dat wij gebruiken voor de screening, is samengesteld door het bedrijf DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem). Dit bedrijf is gespecialiseerd in het testen van personeel op betrouwbaarheid en integriteit. In dit interview worden thema's als diefstal, drank en drugs behandeld. Daarnaast staat ook het nakomen van afspraken centraal. 

Wanneer een huishoudelijke hulp een ruim voldoende heeft gescoord op het onafhankelijke integriteit interview, hebben wij een aanvullend intakegesprek met de kandidaat. Pas wanneer ook dit intakegesprek positief is, zetten wij hem/haar in bij onze klanten.

Witte werkster

Bij Huiscleaning werken alle huishoudelijke hulpen via de regeling 'Dienstverlening aan huis'. Deze regeling is bedoeld voor particulieren die een hulp inhuren voor huishoudelijk werk in en om het huis. U bent als particulier de opdrachtgever, maar u heeft niet de lasten van een werkgever. Uw huishoudelijke hulp is dus niet bij u in loondienst en u hoeft niets te regelen met de Belastingdienst: Huiscleaning regelt voor u de gehele administratie!

Iedere maand ontvangt u van ons een factuur met de gewerkte uren van uw witte werkster. U betaalt de factuur aan de betalingsprovider en zij zorgen voor de uitbetaling aan uw hulp. Een ander groot voordeel van het aanvragen van een schoonmaakster via Huiscleaning: wij zijn aanvullend verzekerd in geval van schade door de hulp.

Voordelen Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Leeuwarden
  • Huiscleaning is aanvullend verzekerd bij schade
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Directe toegang tot de contactgegevens van de huishoudelijke hulp
  • Invalmogelijkheden
  • Handig inlogsysteem en formulieren.

Aanvraag plaatsen? 

Wilt u graag een huishoudelijke hulp in Leeuwarden aanvragen? Plaats dan nu snel een aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED