Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Huishoudelijke hulp Leek

Huishoudelijke hulp Leek

Huishoudelijke hulp in Leek gezocht? Dan bent u bij Huiscleaning aan het juiste adres. Komt u vanwege medische redenen niet toe aan het huishouden? Of heeft u na een drukke werkweek geen zin meer om het huis schoon te maken? Wij zoeken voor u een schoonmaakster bij u in de buurt! In 85% van alle aanvragen kunnen we al binnen 3 werkdagen een gescreende huishoudelijke hulp voorstellen. U heeft altijd eerst een kennismaking met de huishoudelijke hulp om te kijken of er een klik is. Is er een klik? Dan kan de schoonmaakster al snel bij u aan de slag.

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Hoe werkt het?

U plaatst online heel eenvoudig een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. In het aanvraagformulier kunt u precies aangeven op welke dagen u graag een schoonmaakster wil hebben en ook voor hoeveel uur (wekelijks of tweewekelijks). Mocht u nog verdere voorkeuren hebben voor de werkster, dan kunt u deze ook daar kwijt. Wanneer u uw aanvraag heeft opgestuurd, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte, gescreende huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Hebben wij een hulp gevonden? Dan ontvangt u per mail bericht met de contactgegevens van de werkster. Jullie kunnen dan samen een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of het klikt? Is alles naar wens? Dan kan de schoonmaakster snel bij u aan de slag! 

Invalmogelijkheden bij ziekte

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Mocht de hulp stoppen, dan gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe hulp. Ook is het mogelijk om een invaller aan te vragen bij Huiscleaning als uw hulp ziek is of een keertje niet kan komen.

Huiscleaning werkt met een uurtarief vanaf €14,-. U heeft de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Leek
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • Aanvullend verzekerd bij schade 
  • De administratie is geregeld: u betaalt via iDEAL/bankoverschrijving of automatische incasso!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren 

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Leek?

Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte schoonmaakster!

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED