Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Huishoudelijke hulp Hoorn

Huishoudelijke hulp Hoorn

Huishoudelijke hulp in Hoorn en omgeving gezocht? Huiscleaning helpt u daar graag bij! Wij beschikken over een ruim bestand aan gescreende schoonmaaksters in Hoorn en omgeving. Vaak vinden we al binnen 3 werkdagen een geschikte hulp. U kunt direct contact opnemen met de hulp om een kennismaking in te plannen. Is er een klik? Dan kan de schoonmaakster al snel bij u aan de slag. Het uurtarief voor de huishoudelijke hulp is minimaal €14,-. Vraag nu een huishoudelijke hulp aan! 

Procedure

Via onze website kunt u heel gemakkelijk en snel een aanvraag plaatsen voor een gescreende huishoudelijke hulp. U kunt daar uw wensen opgeven wat betreft de werkdagen en het aantal uur. Ook kunt u daar aangeven of u wekelijks of tweewekelijks hulp in het huishouden wil. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Het uurtarief mag u zelf bepalen, met een minimum van €14,-. 

Waarom kiezen voor Huiscleaning? 

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Hoorn
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Invalmogelijkheden bij ziekte vaste hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren 

Uitgebreide invalmogelijkheden

Is uw vaste hulp een keer ziek of op vakantie? En u wilt toch een schoonmaakster? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij gaan dan voor u op zoek naar een tijdelijke vervanger van uw vaste hulp. 

Huishoudelijke hulp in Hoorn aanvragen?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Hoorn? Wacht dan niet langer en vraag nu een schoonmaakster aan! U ontvangt spoedig reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED