Huishoudelijke hulp Hengelo

Huishoudelijke hulp Nijmegen

Zoekt u een huishoudelijke hulp in Hengelo? Heeft u ook geen zin om na een lange werkweek thuis nog te moeten schoonmaken? Of komt u vanwege medische redenen niet toe aan het huishouden? Vraag dan nu een gescreende huishoudelijke hulp aan bij Huiscleaning! Voordelig uurtarief vanaf €14,- per uur. Vraag nu een schoonmaakster aan! 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Hengelo
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • Invalmogelijkheden bij ziekte vaste hulp
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per iDEAL/ bankoverschrijving of automatische incasso. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren 

Flexibel uurtarief voor de hulp

Huiscleaning werkt met een uurtarief vanaf  €14,-. U mag zelf uw uurtarief bepalen, met een minimum van €14,-. Alles wat u meer betaalt dan €14,- gaat rechtstreeks naar de huishoudelijke hulp toe. Betaalt u meer dan €14,-, zijn er waarschijnlijk meer geïnteresseerden in uw zoekvraag en kunnen we dus sneller iemand voorstellen!

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt de schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Hoe vraag ik een gescreende schoonmaakster aan?

U plaats heel gemakkelijk via onze website een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een speciaal samengesteld integriteit interview gemaakt én heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning. Tijdens dit intakegesprek controleren wij (relevante) werkervaring en motivatie. Ook checken wij alle gegevens van de hulp en leggen we onze werkwijze uit. Daarnaast voeren wij ook steekproefsgewijs referentiechecks uit om de betrouwbaarheid van onze hulpen te garanderen. 

Interesse in een huishoudelijke hulp in Hengelo?

Wacht dan niet langer en vraag nu een hulp in huis aan! Wij gaan direct voor u op zoek naar schoonmaakster bij u in de buurt. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED