Huishoudelijke hulp Hendrik-Ido-Ambacht

Huishoudelijke hulp Hendrik-Ido-Ambacht

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Hendrik-Ido-Ambacht? U regelt het via Huiscleaning.nl!

Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare schoonmaakster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden. 85% heeft al binnen 3 dagen een geschikte hulp.

U betaalt vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Hoe vraag ik een schoonmaakster aan?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Het uurtarief mag u zelf bepalen, met een minimum van €14,-. 

Werkzaamheden

Er zijn allerlei schoonmaakwerkzaamheden mogelijk bij Huiscleaning. Er is een voorbeeld schoonmaakschema beschikbaar (via ons inlogsysteem) die u met de hulp kunt overleggen. Op die manier zorgt uw schoonmaakster ervoor dat alle werkzaamheden aan bod komen. De meest voorkomende werkzaamheden zijn: 

 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Hendrik-Ido-Ambacht
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

TuinKlushulp

Zoekt u, naast een schoonmaakster, wellicht nog een handige klushulp die wat klusjes bij u thuis kan uitvoeren? Zoals lampen vervangen, meubels monteren of laminaat leggen? Of liever een tuinhulp die uw tuin kan onderhouden? Onze collega's van TuinKlushulp helpen u daar graag bij. U betaalt slechts €22,95 per uur voor een gescreende dienstverlener. 

Interesse in een schoonmaakster in Hendrik-Ido-Ambacht?

Zoekt u in Hendrik-Ido-Ambacht een betrouwbare huishoudelijke hulp bij u thuis? Plaats dan nu een aanvraag en wij gaan snel voor u op zoek naar een geschikte hulp! 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED