Huishoudelijke hulp Heerenveen

Huishoudelijke hulp in Heerenveen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Heerenveen? U regelt het via Huiscleaning.nl! Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95.

Bij Huiscleaning betaalt u minimaal €14,- per uur voor een "witte werkster". Huiscleaning is niet alleen erg voordelig, maar ook erg snel. In 85% van alle aanvragen kunnen we al binnen 3 werkdagen een gescreende huishoudelijke hulp voorstellen.

Gescreende huishoudelijke hulp Heerenveen aanvragen

Komt u vanwege medische redenen niet meer toe aan het huishouden? Of heeft u geen zin om na het werk nog heel het huis te moeten poetsen? Dan plaatst u eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. U kunt in het aanvraagformulier heel precies uw wensen aangeven voor de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij houden hier dan rekening mee bij onze zoektocht naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp in de omgeving van Heerenveen. Huiscleaning wordt ook op de website van de gemeente Heerenveen genoemd als aanbieder van gescreende huishoudelijke hulpen in Heerenveen. 

Waarom kiezen voor Huiscleaning?

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Heerenveen
  • Vermeld op de website van de gemeente Heerenveen
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Aanvullend verzekerd

Huiscleaning werkt met 'witte werksters' 

Zoekt u in de omgeving van Heerenveen een betrouwbare huishoudelijke hulp? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED