Huishoudelijke hulp Haren

Betrouwbare huishoudelijke hulp Haren

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Haren? U regelt het via Huiscleaning.nl! Al meer dan 15.000 huishoudens gingen u voor. 

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Huiscleaning is niet alleen erg voordelig, maar ook erg snel. In 85% van alle aanvragen kunnen we al binnen 3 werkdagen een gescreende huishoudelijke hulp voorstellen. U heeft altijd eerst een kennismaking met de huishoudelijke hulp om te kijken of er een klik is. Is er een klik? Dan kan de schoonmaakster al snel bij u aan de slag.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp.

Gescreende huishoudelijke hulp

Elke huishoudelijke hulp heeft een integriteit interview afgenomen én heeft een positief intakegesprek gehad. Het integriteit interview is samengesteld door de onafhankelijker partij DIIS, zij hebben al jarenlang ervaring in het testen van personeel op integriteit. Tijdens het intakegesprek worden onder meer haar motivatie, ervaring en uw wensen besproken. Ook controleren wij haar persoonsgegeven en leggen wij onze werkwijze uit. Door onze screening heeft u veel meer zekerheid dat u een betrouwbare huishoudelijke hulp heeft.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief geldt een prijs vanaf €14,- (all-in).

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt met een uurtarief vanaf €14,-. U heeft de mogelijkheid om voor een hoger uurtarief (voor de hulp) te kiezen. Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. 

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Haren
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren  

Interesse?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Haren? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED