Huishoudelijke hulp Groningen

Huishoudelijke hulp Groningen

Huishoudelijke hulp in Groningen gezocht? Maakt u lange werkdagen en heeft u geen tijd of zin om ook nog is het huishouden te moeten doen in uw schaarse vrije tijd? Huiscleaning helpt u graag om meer vrije tijd over te houden. Zodat u meer tijd kan besteden aan leukere dingen dan aan het poetsen van uw huis.

Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare schoonmaakster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden. Vanaf €14,- per uur!

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende schoonmaakster in Groningen. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met één van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad.

Mogelijke werkzaamheden

U kunt samen met de voorgestelde huishoudelijke hulp bepalen welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Hierbij kunt u denken aan badkamer/keuken poetsen, dweilen, stofzuigen, wassen, bedden opmaken, ramen lappen, etc. Indien gewenst kan de hulp ook voor u wat boodschapjes doen. Samen met de hulp bepaalt u de frequentie van het schoonmaken en de gewenste schoonmaak dag. Werkt u flexibel? Ook dan kunt u samen met de hulp afspreken wanneer hij/zij bij u langs kan komen om schoon te maken. Dat werkt wel zo prettig!

Heeft u nog andere vragen? Bekijk dan ook eens onze veelgestelde vragen pagina. Hier geven wij antwoord op een groot aantal vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ons via mail, Whatsapp en telefonisch bereiken. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Variabel uurtarief

Huiscleaning werkt in heel Nederland met een (all-in) uurtarief vanaf €14,-. In de grotere steden in Nederland (zoals Groningen) ligt het uurtarief gemiddeld hoger dan €14,- (adviesprijs tussen €14,50 en €15,50). Een hoger uurtarief betekent een hoger uurloon voor de huishoudelijke hulp en dus ook meer geïnteresseerden in uw zoekvraag. Hierdoor kunnen wij waarschijnlijk veel sneller een geschikte huishoudelijke hulp voor u vinden! 

Wanneer wij voor u een schoonmaakster hebben gevonden, betaalt u eenmalig €34,95 bemiddelingskosten. Stopt de schoonmaakster, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Dit geldt ook wanneer er tijdens de kennismaking geen 'klik' is tussen u en de voorgestelde kandidaat.

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Groningen
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • De administratie is geregeld! U betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren

Huishoudelijke hulp in Groningen aanvragen?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Groningen? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED