Huishoudelijke hulp Gorcum

Huishoudelijke hulp Gorcum

Huishoudelijke hulp in Gorcum gezocht? U regelt het snel en gemakkelijk via Huiscleaning.nl! Zeer voordelig tarief vanaf €14,- per uur. Wacht dus niet langer en plaats nu een aanvraag voor een schoonmaakster. 

Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare schoonmaakster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een onafhankelijk integriteit interview gemaakt en heeft een positief intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Huiscleaning. Tijdens dit intakegesprek komen onder andere relevante werkervaring en motivatie ter sprake. Indien nodig volgt een referentiecheck om de betrouwbaarheid van de hulp in de huishouding te garanderen. 

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief geldt een prijs vanaf €14,- (all-in).

6 maanden garantie

Wij willen graag een perfecte match tussen u en de hulp creëren. Stopt de huishoudelijke hulp, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe schoonmaakster. Ook wanneer er geen klik is tijdens het kennismakingsgesprek, zoeken wij een andere huishoudelijke hulp in de buurt van Gorcum. Dat is de service van Huiscleaning

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Gorcum
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren 

Huishoudelijke hulp in Gorcum aanvragen?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Gorcum? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED