Huishoudelijke hulp Gennep

Huishoudelijke hulp Gennep

Huishoudelijke hulp in Gennep gezocht? U regelt het via Huiscleaning.nl! Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op schoonmaakgebied. Plaats nu uw aanvraag en wij gaan direct op zoek naar een geschikte hulp bij u in de buurt. Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare schoonmaakster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden. 

 

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp. Een gescreende hulp heeft bij ons een voldoende gescoord op integriteit en heeft met een van de medewerkers van Huiscleaning een intakegesprek gehad.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief geldt een prijs vanaf €14,- (all-in).

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Gennep
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!
  • Maak eenvoudig gebruik van het inlogsysteem en formulieren  

Huishoudelijke hulp in Gennep aanvragen?

Zoekt u een betrouwbare schoonmaakster in Gennep en omgeving? Plaats dan nu een aanvraag! Wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte hulp. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED