Huishoudelijke hulp Geertruidenberg

Huishoudelijke hulp Geertruidenberg

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp in Geertruidenberg? U regelt het via Huiscleaning.nl!

Wij hebben al meer dan 15.000 huishoudens geholpen met een betrouwbare schoonmaakster. U heeft door ons geen omkijken meer naar het huishouden.

Vanaf €14,- per uur voor een gescreende hulp.

Hoe werkt het?

U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een gescreende huishoudelijke hulp. Daar kunt u uw wensen aangeven betreft de werkdagen, -uren en verdere voorkeuren voor een huishoudelijke hulp. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte, gescreende, huishoudelijke hulp.

Gescreende huishoudelijke hulp

Elke huishoudelijke hulp heeft een integriteit interview afgenomen én heeft een positief intakegesprek gehad. Het integriteit interview is samengesteld door de onafhankelijker partij DIIS, zij hebben al jarenlang ervaring in het testen van personeel op integriteit. Tijdens het intakegesprek worden onder meer haar motivatie, ervaring en uw wensen besproken. Ook controleren wij haar persoonsgegeven en leggen wij onze werkwijze uit. Door onze screening heeft u veel meer zekerheid dat u een betrouwbare huishoudelijke hulp heeft.

Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, die aan uw wensen voldoet, dan betaalt u eenmalig bemiddelingskosten van €34,95. Voor het uurtarief geldt een prijs vanaf €14,- (all-in).

Voordelen van Huiscleaning

  • Groot aanbod gescreende hulpen in Geertruidenberg
  • U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld
  • U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp
  • U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bank. De administratie is geregeld!

Interesse in een huishoudelijke hulp?

Heeft u interesse in een schoonmaakster in Geertruidenberg? Plaats dan nu een aanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. 

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED